donderdag 6 december 2007

Bezoek Arne!!

Enkele weken geleden bezoek gehad van Arne, en het was goooeedd! En was het wel niet net zijn verjaardag zeker, reden tot feest! Hier wat kiekjes van de overheerlijke verjaardags petit beurre taart, made by Nele, en de fles vanille jenever, overgebracht uit dreupelkot in Gent, op het dak van mijn appartement en het feestje erna in de Carribean en The Murray, die we voor de gelegenheid maar gesloten hebben!

















Je ziet, van coole gangsters tot marginalen! De kerel met zijn zwart hemd, Philipe, werkt voor de organisatie "www.erasmusvalencia.com", die organiseren reizen, spaanse lessen, feestjes,... en verdienen zo hun brood, het meisje waar Arne mee danst is een uitbundige Engelse die we daar hebben ontmoet.

Als kadeau voor Arne zijn verjaardag gaven we hem een kaart voor het concert van Bloc Party die naar Valencia kwamen, dit mochten we niet laten schieten! Nele, Arne en ik gingen er heen met Ties, een duitse erasmusser, Ane, eentje van Noorwegen, en David, een waalse Belg die enkel het zinnetje "De hond loopt in de tuin" kan zeggen.





2 opmerkingen:

Reinout zei

Hey!
lekkere fotos ;)
Ik ben sinds eergisteren ook voor een semester in Valencia. Ik woon niet zover van jouw appartement, vlakbij Pont de Fusta. Geen tips voor een beginnende erasmusser? Als je nog in Valencia zit kunnen we misschien eens afspreken?
Groeten!
http://reinoutdb.wordpress.com

Anoniem zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.